CHURRASCO'S

CHURRASCO'S Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 800 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Churrasco's. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 20:08 Erg lekker de kip en de rijst. Helaas waren ze de saus vergeten en kreeg ik koolsalade ipv de gewone salade die ik had gevraagd. Ondanks dat was het wel lekker.
15 mei 2022 om 19:13 Food was great, but courier was very late and when he arrived he had a bad attitude
15 mei 2022 om 18:51 Ik opende mijn bestelling. Geweldige geur en zag er goed uit. Het was dan ook een enorme teleurstelling dat niet alleen de rijst, maar vooral de kip zoutloos smaakte.
14 mei 2022 om 19:52 Super lekker,was de 1e keer,hopelijk dat het altijd zo lekker blijft
14 mei 2022 om 15:53 Heerlijk eten! Top service! Ga zo door
13 mei 2022 om 9:19 Goed voorbeeld van hoe het hoort: doe gewoon 1 ding heel erg goed ipv alles een beetje. Bestel hier regelmatig en altijd top.
12 mei 2022 om 13:09 This was my first time ordering from here, and it was amazing! The wings are delicious.
11 mei 2022 om 19:52 Kip was heel goed, de gepofte aardappel veel te hard (ongaar)
11 mei 2022 om 18:07 Heerlijk!!!!
5 mei 2022 om 19:00 Eerste keer hier besteld en moet zeggen dat de goede recensies kloppen. Heerlijke kip en eindelijk een plek waar je ook echt alleen wings krijgt als je die besteld en geen mix met pootjes. Zeker voor herhaling vatbaar!
21 apr 2022 om 1:32 Lekkere kip en wedges, hoor. En een aardige bezorger.
19 apr 2022 om 3:24 Was heerlijk bestel zeker nog eens