CHURRASCO'S

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1205 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Churrasco's. Meer weten? Ontdek meer

23 mrt 2024 om 22:00 Mijn bestelling was niet compleet en duurde heel lang.
15 mrt 2024 om 10:32 took 2.5 hours for it to arrive
3 mrt 2024 om 12:49 Schandalig! Afzetters! Doe het niet! Na 2 uur gebeld waar mijn eten bleef, bleek dat ze er nog aan moesten beginnen, afgesproken dat de bestelling werd geannuleerd en ik mijn geld zou terugkrijgen. Helemaal niets! 50,- euro kwijt en geen eten.
29 feb 2024 om 16:18 Mijn bestelling was helaas niet compleet. Ik heb helaas geen wings gekregen wat ik besteld heb.
24 feb 2024 om 18:37 Na 75 minuten gebeld waar het eten blijft. Wat het precies was begreep ik niet, het was iig nog niet eens onderweg! Na ruim 1,5 kwam het eten eindelijk!!
10 feb 2024 om 23:59 Sneller bezorgd dan aangegeven en heb heerlijk gegeten!
9 feb 2024 om 22:44 Heerlijk!
9 feb 2024 om 12:49 Great food, terrible delivery time
5 feb 2024 om 7:21 De kip en aardappelschijfjes waren heerlijk. Ik miste een beetje een salade bij de schotel. Zal ik de volgende keer als bijgerecht toevoegen. 50 min. bezorgtijd is best lang, maar kwam overeen met de te verwachte tijd en er was een reisafstand.
2 feb 2024 om 11:46 2 uur (!!!) zitten wachten op het eten, schandalig.
30 jan 2024 om 12:06 Die half kip was lekker mais was top
28 jan 2024 om 10:06 Great chicken!